Välkommen till Mäklarbokningen

Funderar du på att sälja din bostad? Funderar du på att
sälja din bostad?

Nu är det enklare än någonsin att boka möte med en mäklare. Välj dag och tid för mötet som passar dig. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Du får direkt bekräftelse på bokningen och inför mötet ringer mäklaren upp för att stämma av med dig. Självklart är tjänsten kostnadsfri.

Vi är en fastighetsmäklare
med nöjda kunder

Vi är en
fastighetsmäklare
med nöjda kunder

Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad. Vi vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att kanske lämna sin bostad och vi nalkas därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Det är också viktigt att du själv får komma till tals eftersom fastigheten har ett stort värde för dig. Vi har den nödvändiga erfarenheten och vi kommer att lyssna på dina önskemål. Därför är vi övertygade om att vi är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till och som även du kommer att bli nöjd med.

När du ska sälja din bostad så vill du ha en fastighetsmäklare som du kan ha förtroende för. Som en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor kan vi säga att vi åtnjuter ett stort förtroende hos vår kundkrets. Det kan våra medarbetare på över 80 kontor i landet intyga. Så när det är dags för försäljning av hus, är vi utan tvekan en partner som kommer att göra vårt yttersta för att bevaka kundens intressen. Du kan alltså känna att du lämnar över din bostad i trygga händer och att du kan gå vidare i livet mot nya givande och intressanta mål.

Ska du köpa nytt?

HusmanHagberg är den fastighetsmäklare du med förtroende kan vända dig till när du ska köpa en villa eller köpa en bostadsrätt. De objekt som du kommer att titta på har vi redan bekantat oss med när vi på säljarens uppdrag har åtagit oss försäljningen. Våra nöjda kunder som haft kontakt med något av våra mer än 80 kontor, är en garanti för att också du kommer att bli nöjd. Detta ser vi som något mycket viktigt. Du ska ju leva med din fastighetsaffär under en tid framöver och vill känna dig trygg i ditt beslut. Därför är det viktigt att allt går rätt till. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att du ska trivas i din nya bostad.

Nu är det enklare än någonsin att boka möte med en mäklare. Välj dag och tid för mötet som passar dig. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter. Du får direkt en bekräftelse på bokningen och inför mötet ringer mäklaren upp för att stämma av med dig. Självklart är tjänsten kostnadsfri.